Om West Chark

westchark show Kontinental smak, inhemsk tradition

Den kontinentala smaken och den inhemska mattraditionen lever sida vid sida hos West Chark.
Produktutvecklingsarbetet består i daglig växelverkan mellan kunden och köttförädlaren. Kunden kan lita på en sakkunnig och mångsidig hjälp.

I den allt hårdare konkurrensen är en egen smakprofil viktig. West Chark möter dig längre än halvvägs. Med egen utrustning och stark sakkunnighet.


En heltäckande service som stöd för restaurangen

Servicestället för restauranger och butiker West Chark Ab erbjuder ett mångsidigt sortiment köttprodukter för krävande smak.

I sortimentet ingår fortfarande rått kött, halvfabrikat, ett brett korvurval, rökt kött, kallrökt- och lufttorkat kött, salami mm. Vi utvecklar högklassiga och nyttiga produkter av rena finländska råvaror. Äkta råvaror ger en god smak och konsistens. Äkta råvaror gör även maten hälsosam.


Internationella kontakter

Västra Nyland vid havskustområdet har historiskt sett naturliga förbindelser till Åland och Sverige. Turismen skapar gränsöverskridande broar. Hantverkare, livsmedelsproducenter och hälsokostaffärer har för det gemensamma intresset grundat en förening för att göra sitt arbete känt. Kedjan Skärgårdssmak vill skaffa fler arbetsplatser och mer service till kust- och skärgårdsområdet i Nyland, Egentliga Finland, Åland och Stockholm. West Chark deltar i verksamheten som fullvärdig medlem.

För en mogen smak
buy clomid online, buy clomid online