Meistä

westchark show Mannermaista makua, kotimaista perinnettä

Mannermaiset makutottumukset ja kotimainen ruokaperinne elävät rinnakkain West Charkissa.
Tuotekehitystyö on jokapäiväistä asiakkaan ja lihanjalostajan vuorovaikutusta. Asiakas voi luottaa ammattilaisen monipuoliseen apuun.

Kovenevassa kilpailussa oma makuprofiili on tärkeä. West Chark tulee enemmän kuin puolitiehen vastaan. Omalla kalustolla, vankalla osaamisella.


Kattava palvelu ravintolan apuna

Ravintoloiden ja kauppojen palvelutalo West Chark Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman lihajalosteita vaativaan makuun.

Valikoimaan kuuluu edelleen raakaa lihaa, puolivalmisteet, monenlaisia makkaroita, lämminsavulihaa, kylmäsavua-ilmakuivattua, kestomakkaraa ym. Kehitämme korkealaatuisia ja hyödyllisiä jalosteita puhtaista suomalaisista raakatuotteista. Aidot raakatuotteet tuottavat hyvän maun ja koosteen. Aidot raakatuotteet tekevät myös ruuasta terveellisen.


Kansainvälisiä kontakteja

Länsi-Uusimaa on merellistä rannikkoseutua ja yhteydet Ahvenanmaalle sekä Ruotsiin ovat historiallisesti luontevia. Matkailu luo siltoja yli rajojen. Käsityöläiset, elintarviketuottajat ja ravitsemusliikkeet ovat yhteisen edun nimissä perustaneet yhdistyksen tekemään työtään tunnetuksi. Skärgårdssmak-ketju haluaa Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Ahvenanmaan ja Tukholman rannikko- ja saaristoalueelle lisää palveluja ja työpaikkoja. West Chark on toiminnassa täysjäsenenä mukana.

Kypsään makuun
buy clomid online, buy clomid online